Hvad siger tidligere deltagere?

Pernille

Jeg kan KUN anbefale man tilmelder sig hos Sundhed og Fokus????????

Tilmeldte mig bootcamp for første gang i august 2023, og det er den bedste beslutning jeg har taget. Nu skulle de ekstra kilo væk og efter 16 uger var der røget 12 kg. ved at følge Anjas anbefalinger og træning.
Jeg har ikke sluppet Anja endnu, spørgsmålet er om det nogensinde sker???? Tager nemlig på bootcamp nr 3 til Januar, Og lige nu er jeg på torsdagshold for at holde min træning i december.

Ved at tilmelde sig hos Anja, får man med garanti nogle fantastiske træninger med god vejledning og højt humør. Som selvfølgelig smitter af ihverfald på mig ☺️

Så ja jeg kan KUN anbefale man tilmelder sig ❤️

Kristine

Kan kun anbefale Anja, både som coach og nu også som gusmester.
Har trænet hos Anja i 3 år og det er aldrig kedeligt at være til træning.

Anja varierer træningerne, så der er aldrig en træningsdag, der er ens.

Sammenholdet med de andre på holdet er fantastisk og der er god stemning. Der bliver heppet på hinanden og der er altid plads til en sjov bemærkning.

Jeg plejer at sige, ”jeg er afhængig af Anja” og det bliver man – ikke kun af Anja, men også af selve træningen.

Anja gør intet halvhjertet og i går var jeg til saunagus i fantastiske omgivelser i Ørsted. Alt var simpelthen så fint.

Vil helt klart anbefale alle enten at prøve ét af Anjas hold eller tage et saunagus.


Christina Ølgaard & Jacob Thuesen

20. juli 2023

Vi har været i gang hos Anja i mere end 3 år og vi kommer gladeligt tilbage gang på gang.

Anja laver nogle gode kostplaner som er overskuelige og lette at følge og nogle fede træninger med god stemning.

Vi har hver især tabt os 30 kilo i løbet af de første halvandet år hos Anja.

Rikke Skovbo Jensen

20. juli 2023

Anja laver superlækre spændende retter der gør kostomlægningen til en leg.

At finde ud af, at intet er forbudt, bare der er plads i kcal regnskabet, har givet mig en hel ny måde at leve på.

Indtil videre har jeg tabt 12 kilo og tøjet er holdt op med at stramme.

Jeg er ovenud tilfreds og fortsætter min nye livsstil.

 
Carina Gehl Nielsen

20. juli 2023

Jeg har gået på 3 bootcamps hos Anja, det burde alle gøre. Det er ren energi for krop og sjæl.

Fed og varieret træning, kanon sammenhold og fantastisk opbakning fra coach Anja. Uanset hvor øv dagen har været kan Anja altid finde noget positivt, så fedt.

Kostplanerne der medfølger, har jeg egentligt ikke set som en plan, men mere en masse simple opskrifter som resten af familien også har nydt og synes var lækre. Det gør det hele lidt nemmere når alle i husstanden kan være med.

Anja – du er fantastisk! Tak for dig og for hjælpen til at smide 12 kilo og mange flere centimeter.

Karina Larsen

20. juli 2023

Som 50 årig gik jeg i gang med Bootcampen hos Sundhed og Fokus, hvad jeg aldrig har fortrudt.

Jeg tabte, i perioden fra august 2021 frem til juni 2022, 25 kg, hvilket var mit mål.

 Anja har været enestående i denne proces. Vejning, gode samtaler inkl. gode råd undervejs - UDEN en "som sådan" løftet pegefinger.

 Jeg skar ned på søde sager. Spiste i stedet for fødevarer med nedsat fedtindhold, tænkte/tænker generelt over, hvad jeg puttede/putter i munden. Vejede maden og noterede det i Lifesum, som også kan anbefales at gøre - For på den måde kunne jeg overholde dagens indtagelse af antal kalorier, som Anja regnede ud for mig, jeg "måtte" indtage i denne periode.

 Den bedste kur man kan komme på - Kilden til fornuftigt vægttab - Kan varmt anbefales herfra.

Kristine Grundahl

20. juli 2023

Jeg har de sidste 3 år dagligt opgjort mit kalorieindtag.

Ved at følge en kostplan samt få tal på kalorierne opnås en god fornemmelse af, hvor meget mad, der indtages over døgnet.

Det gjorde, at jeg de første 8 uger tabte mig 4 kilo.

Eva Le Fevre

20. juli 2023

Jeg startede hos Anja på Bootcamp i august 2020 og fortsatte efter 8 uger på træningshold to gange om ugen, hvor jeg har gået lige siden.

På Bootcampen fulgte jeg min kostplan nøje og tabte 2-3 kilo (kan ikke huske det nøjagtige tal).

Jeg har trænet hele mit liv og levet sundt uden overvægt, men da overgangsalderen meldte sig, sneg der lige så stille nogle ekstra kilo på.

Jeg var blevet træt af at træne i træningscenteret og kunne ikke rigtigt komme af med de ekstra kilo, så jeg havde brug for hjælp til at træne på en ny måde og få input til en ændret kost.

Træningen og den ændrede kost har gjort, at jeg ikke har taget yderligere på og faktisk også lige så stille har smidt 2-3 kilo i løbet af de sidste 3 år.

På Anjas hold er der altid en fantastisk god stemning. Folk er motiverede, i godt humør og støttende overfor hinanden. Det er aldrig noget problem af komme afsted, uanset vejret. Dette er ikke mindst takket være Anjas altid gode humør og støtte. Det er tydeligt, at hun brænder for det, hun laver.

 
Karina Levin

11. maj 2023

Kanon fed træning.
Vandt i december 2022 et 8 ugers forløb, og har hængt ved siden. Kroppen bliver virkelig brugt og hun er god til at vejlede en.
Jeg kan kun give Anja mine varmeste anbefalinger


Louise

18. marts 2023

Super forløb. Kommer gerne igen.Dorthe Andersen

September 2022

Jeg har nu gået hos Anja i et år, pånær 8 uger, resultatet der er kommet ud af det er minus 20 kg og adskillige centimeter. Har ikke helt nået mit mål endnu, så jeg har tilmeldt mig bootcamp hold indtil midten af marts 2023 ???? Min rejse begyndte med 8 ugers hjemmetræning hvor Anja fik mig i gang, kunne på det tidspunkt ikke tage en eneste armbøjning og i dag kan jeg tage 24 på et minut ???? Fordelen ved holdtræningen er at vi kommer der for det samme og vi kan bakke hinanden op. Samtidig giver det god energi med Anja's forskellige programmer, personligt holder jeg af cirkeltræningen, for selv om det også er hårdt så går tiden bare hurtigere. Så hvis man har lyst til træne et sted hvor man får trænet, grinet en masse og en løftet pegefinger når det er tiltrængt så meld dig til et af Anja's hold ????


 
Jette Hardrup

Maj 2022

Jeg har netop afsluttet en 8 ugers Bootcamp og jeg glædede mig til hver eneste træning med en Anja, der med smittende energi og humør og med gode vejledninger og små puf fik “gravet” min fightervilje frem. Hvem siger at det ikke kan være sjovt at træne og at det er kedeligt at spise sundt

Maja Christiansen

Maj 2022

Anja er en frisk pige med god energi, altid glad og smilende. Så hvis du mangler et spark bag i,kan jeg varmt anbefale Anja.

Rikke Skovbo Jensen

Marts 2022

Jeg kan klart anbefale Sundhed og Fokus. Jeg har deltaget i et onlineforløb og en 8-ugers Bootcamp. Det har givet mig:
Et kærligt skub i den rigtige retning
Gode råd til kosten
Tabte kg og cm
Styrket musklerne
Blod på tanden til en sundere livsstil

Ditte Møller

Marts 2022

Min datter og jeg har deltaget i 8 ugers bootcamp hos fantastiske Anja.
Det har både været lærerigt, hårdt og sjovt.
Anjas kostplan og træningsmetoder har virket super godt for os, og Anjas energi og glæde smitter af på alle.
Hvis du vil gøre noget godt for dig selv, kan Anjas hold klart anbefales.

 
Louise Silferberg Ølgaard

Marts 2022

Anja har formået at give mig et skub i den rigtige retning. Har prøvet alle former for træning efterhånden, men de her 8 ugers bootcamp er det der har virket. Ikke kun træning men tanken om min kost generelt har også fået et skub. Jeg tager lige 2x8 ugers sundheds fix mere hos Anja, fordi hun er for skøn at have som træner, og fordi det giver mig så meget i min hverdag.

Anne-Marie Schou

Februar 2022

Sundhed og fokus har virkelig været en stor hjælp, jeg var meget skeptisk i starten men må indrømme den hjælp jeg fik har virket. Jeg har tabt mig, er blevet sundere og det uden at motionere voldsomt eller mangle mad og inspiration. Tak for et fantastisk forløb

Henriette Rasmussen

Februar 2022

Jeg vil til hver en tid anbefale Sundhed og Fokus Anja laver super gode og hårde træninger Hun er rigtig dygtig til at tænke alternativer , hvis man har skader eller rygproblemer. Hun har den skønneste energi, som smitter og dejlig latter Hun er rigtig god til at motivere én til at give den en ekstra skalle, lige præcis dér hvor man hjemme springer over , hvor gærdet er lavest jeg har ikke selv prøvet et bootcamp forløb, men kender op til mere end 10 med positive resultater!! Og vi taler ikke kun om 2 kg i vægt tabt
til dig Anja og Sundhed og Fokus

Wickie 

November 2021

Så blev det den 19-11 og min fødselsdag, jeg havde sat mig et mål, for hvad vægten skulle vise i dag, men det var kun mig der kom helt hen til denne dag, vægten var ikke helt med mig, det i sig selv er noget skuffende.....Anja har været sød at komme med forskellige undskyldninger, mit hoved var stresset over endnu engang ikke at have et job, der bliver flyttet rundt på muskler og fedt og hvad hun nu kunne finde på.
Men når det så er sagt, er jeg jo også helt vild stolt, for vægten viste dog, at jeg indtil videre, tabt mig 13 kg, tøj jeg før ikke kunne passe, er nu for stort og må sys ind, jeg har ikke længere ondt i mine ben og i lænden og jeg har fået bevist at selv om man ikke spiser frugt og grønt, kan det godt lade sig gøre at tabe sig, med den rette hjælp.
Da jeg kom d. 2-8-21, var jeg overbevist om at jeg aldrig kom til at tabe mig igen og jeg have accepteret at det var sådan det var, så da de første kg rastede af havde jeg svært ved at tro det, det har jeg stadig den dag i dag, men jeg kunne ikke havde gjort det uden Anja Schäffer og jer tøsers hjælp.
Så tak for Jer.

Christina Østerbye

November 2021

At træne hos Anja er som at få et godt fix overskud og glæde i samme portion. Dit humør og overskud, og evne til at se os alle, gør at jeg trækker mig sammen og kommer afsted hver uge. Nu har jeg været afhængig af dig i snart et år, og er ikke sikker på det er noget jeg kan stoppe med… TAK for dig, og for resten af holdet.

Ulla

November 2021

En vild rejse med Anja og hendes Sundhed og Fokus.
8 ugers boot camp har været det hele vær, så derfor snupper jeg lige 8 uger mere.
Fed blandet træning for hele kroppen, god intro til mad med skønne madopskrifter, skønt sammenhold og selvfølgelig en top motiverende træner i Anja, der kommer med kærlige skub hvis det er tiltrængt.
Er super glad for at gøre noget for mig selv også et stort plus oveni er at der er forsvundet 7.7 kg og 32 cm på bare 8 uger.
Glæder mig til endnu en omgang med Sundhed og Fokus.

Birte Juul Olsen

Oktober 2021

Har trænet hos Sundhed og Fokus siden marts 2019 og hænger på endnu:-). det siger vel næsten alt....
Træningen hos Anja er motiverede, udfordrende, afvekslende og ikke mindst sjov.
Træning uden et godt grin bliver uden mig.
Anja er altid velforberedt og er god til at 'se' os alle sammen. Og hun giver gerne et 'kærligt spark', hvis det er tiltrængt.
Yder man selv en indsats giver det helt sikkert resultater. Så kom frisk:-)

Tina Aavang

Oktober 2021

Vi kender det vist alle – Ønsket om at få motionen fast ind i hverdagen igen?
Undskyldninger er mange; En travl hverdag, manglende overskud og selv om div. trænings redskaber hober sig op derhjemme, så bliver de aldrig rigtig brugt. Det er her Anja og ”Sundhed og fokus” kommer ind i billedet. Hos Anja træner du to gange om ugen og ofte ude, hvilket er superlækkert. Træningen er meget varieret og hård, men altid tilpasset den enkelte. Humøret og energien er høj til hver en træning, og du bliver afhængig af at kommer afsted. Jeg har nu trænet ved Anja i over et år og allerede booket mig ind til næste år.Så skal 2022 være året, hvor du gør noget godt for dig selv - Så meld dig til hos Anja og oplev hvor fedt det er at træne – komme i bedre form og få meget mere energi i hverdagen.

 
Karina Larsen

September 2021

At tage en beslutning om, at nu skal det være – Altså, at vægten skal nedad – er/kan være en svær og stor beslutning. Men når man finder en coach som Anja, der bare brænder for det OG OS ANDRE, er det bare det hele værd. Jeg er blevet afhængig af Anjas træning, for hun er virkelig god og nærende til at fortsætte sit mål. TAK, Anja!!


Karin K. Rasmussen

September 2021

Efter netop at have afsluttet en bootcamp med Anjas fantastisk varierende og hårde træning har jeg fået et skub i den rigtige retning.
Det var altid en fornøjelse at møde til udendørs træning 2 x ugentlig

Kitt Nielsen

Juli 2021

Jeg har lige afsluttet et bootcamp forløb hos Anja, jeg vil anbefale det til alle. Selvom man nok starter med at have fokus på vægttab, så lærer man så meget mere om sin krop og sig selv, og hvad man kan præstere. Jeg havde lidt udfordringer på vejen med knude i brystet og stråle behandling, men Anja var en fantastisk støtte og hjalp mig til at holde fokus og blive stærkere. Ingen tvivl om at hun havde del i, at jeg kom hurtig ovenpå igen. Bonus er selvfølgelig nogen kilo og centimeter mindre, samt en stærkere krop. Jeg er klar til en tur mere til efteråret. Kom og hver med, i vil ikke fortryde. Tusind tak Anja

Hanne

Juli 2021

Jeg har lige afsluttet 8 ugers Bootcamp. Det har været hårdt, vi har trænet i sne, regn og sol. Vi har slidt og svedt, men hold op hvor har det været det hele værd. Vi har grinet, sunget med på sangene, støttet hinanden og kæmpet sammen. Anja har hele tiden haft øje på hver især, hjulpet med at tilpasse øvelser til den enkelte og motiveret en til at udfordre sig selv.

Jeg har ,udover nogle kg og cm mindre, også fået en tro på at jeg kan mere end jeg gik og bildte mig ind. Har fået en stærkere krop, dette giver mig lyst og mod til flere udfordringer

Tusind tak til alle på holdet og ikke mindst ,Anja. Vi ses igen senere på året.

PS. Alder er ingen hindring, jeg er 67 !

 
Vibeke Vinther-Jensen

Juli 2021

Jeg kalder denne for en Personlig Bootcamp. Det er det udelukkende fordi, at Anja fra Sundhed og Fokus er en fantastisk coach/træner.
Hun skaber motivation, glæde og højt humør. Hun er opmærksom, sød og benhård til tider, men det er for mig også vigtigt, det er trods alt et forløb, hvor der skal skabes resultater.
De største og bedste anbefalinger til Anja, hun er dæleme en dygtig træner.
Tak for det

Christina Østerbye

Juli 2021

Kanon…
Hårdt, strengt og helt og aldeles super træning, med en instruktør i så godt og højt humør, at det er svært at blive væk! Savner ikke de cm der er forsvundet de sidste mange uger.

Vibeke & Michael

Maj 2021

Vi ved jo alle godt hvad der er rigtigt, men vi gør det alligevel ikke altid. Derfor er et forløb og et boost hos Anja godt. Vi fik set på vores kost og fik igen fokus på styrketræning og ikke kun konditionstræning. Vægten er gået ned for os begge og vi er blevet meget stærkere i løbet af de 8 ugers forløb. Så, hvis du er det mindste i tvivl så gør det – det første skridt er det sværeste, men også det vigtigste.

Anja Hansen

Marts 2021

En livsstilsændring, kan godt kræve tilløb. Det gjorde det for mig. Men nu havde jeg besluttet mig, og så skulle det også gennemføres. Der har i mit forløb været ups and downs, men Anja har været der for mig HELE vejen. Hun er en kæmpe inspiration og har støttet og heppet på mig, selv på de svære dage. Hun er super motiverende og giver de bedste råd. Jeg er blevet mere glad, har fået større overskud i hverdagen og så er har denne ændring også rykket på mit selvværd og selvtillid. Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Anja fra Sundhed og Fokus.

 
Lone Kock

Marts 2021

Jeg kan varmt anbefale et Bootcamp forløb hos Sundhed og fokus. Jeg har været igennem 2 Bootcamps forløb og det har været 16 fantastiske uger. Har glædet mig til at komme afsted de to gange om ugen vi har trænet. Anja er super sød, motiverende og fantastisk til at hive dig op hvis man er ved at kører træt. Hun har hundrede procent fokus på os deltager og kommer hele tiden med gode råd til hvordan vi kan udvikle og presse os selv lidt mere. Anja er god til at variere træningen, så man også prøver noget nyt og man får også lige testet sig selv af. Man går altid glad hjem efter en træningsaften.

Agnete Elleby

Marts 2021

Det har været nogle virkelig gode og hårde 8 uger sammen med Anja. Jeg kan i høj grad anbefale at hoppe med på en af hendes bootcamps. Tusind tak for dig Anja, din store tålmodighed, dit altid gode humør og din kæmpe opbakning. Du er fantastisk til at læse os deltagere og ved lige hvordan du skal bakke os op og motivere os til at give os fuldt ud.

Tak 

Joakim Hagbarth

Februar 2021

Hvis du ønsker at gå ned i vægt eller komme ud af sofaen og forbedre din form. Kan jeg anbefale Sundhed og Fokus, tag en snak med Anja. Sjov, ny træning hver uge og altid med et smil.

Allan Nielsen

Februar 2021

Jeg har deltaget i par-træning og efterfølgende Hold-formen. Begge træningsforløbet var over 8 uger. Jeg deltog for at gøre noget godt for mig selv og bytte fedt ud med muskler. Og helt overordnet få mere energi og velvære i hverdagen. Anja er rigtig god til at variere træningen så man kan mærke at der sker noget. Holdene er små og Anja opfanger hurtigt hvis nogen skal motiveres lidt ekstra når det bliver hårdt.

Min fedtprocent gik fra 23,5 % til 17,8 % og muskelmassen blev øget med 3,5 kg. Alt det skete i par-træningen, med lidt ekstra gåture mellem træningerne.
Jeg kan varmt anbefale Sundhed & Fokus.

 
Anja Hansen

Februar 2021

Giver Anja mine allerbedste anbefalinger. Anja er motiverende, altid god til at give en et lille skub, når man trænger. Træningerne er varieret og altid med en smilende og opmuntrende Anja.
Anja er i denne Corona tid meget løsningsorienteret, så vi alle stadigvæk kan komme til træning.

Tina David

Februar 2021

Det virker 7 kg på 8 uger. Gun giver ansvaret til en selv, hvilket er dejligt ingen sult. Rigtigt godt forløb.

Christina Ebbesen

Februar 2021

Anja er super god til at hjælpe med at bevare motivationen, mega seje træningstimer også har hun en utrolig viden om kost

Lotte Jensen

Februar 2021

Jeg kan kun give Anja mine bedste anbefalinger.

 
Helle

Februar 2021

Efter 8 uger er jeg kommet i bedre form, og fået gode råd til hvordan man spiser det rigtige uden, at det er en kur.  Så hvis du også er træt af alle mulige og umulige slankekure , så tilmeld dig et forløb hos sundhed og fokus , kan varmt anbefale det

Trine Rasmussen

Februar 2021

Efter 8 uger har jeg igen fundet motivationen og lysten til at træne. Har det SÅ meget bedre i kroppen. Har længe kæmpet med hovedpine og nakkesmerter samt ryg- og knæsmerter og har været meget udfordret i at træne. Men efter at have fået tilpasset træningen og bygget kroppen stille og roligt op igen har jeg stort set ikke smerter nogen steder længere og kan nu løbe 12 km uden at få ondt nogen steder. Det er fadme en succes, da jeg ikke troede jeg ville komme til at løbetræne igen.

Så grib chancen, for det kan noget det her.

Kristine Grundahl

Februar 2021

Går du og overvejer et forløb hos Anja? Gør det! Du vil ikke fortryde… Man bliver afhængig af Anjas træning og Anja

Rikke og Olivia (mor og datter)

Februar 2021

Min mor og jeg afslutter på onsdag vores andet forløb hos Anja. De næste to forløb er allerede booket, så man kan vidst godt at vi er blevet afhængige af Anjas træning, da den er meget varieret og motiverende. Vores tid hos Sundhed og fokus, har givet os gode madvaner og sundere livstil, hvor der stadig er plads til forkælelse. De tabte kilo er kun en bonus. Tak for dig Anja 

 
Tine og Joakim

Juli 2020

Kan varmt anbefale par-forløbet hos Anja. Vores udfordringer og behov var som udgangspunkt meget forskellige, men det er det fantastiske ved Anja, hun forstår at tilrettelægge det, så man både får noget ud af det på familie og kost niveau, men så sandelig også på det individuelle. Tak for dig Anja!

Mette

Juli 2020

Efter 2 forløb startende i marts, slut i sidste uge, kan jeg kun rose Anja til skyerne. Hun er nede på jorden og har evnen til at ping-ponge med sine deltagere.
Vi var stort set de samme deltagere på de 2 forløb, så vi kendte hinanden på godt og ondt, vidste hvem der havde brug for pep-opslag for at komme videre. Det var super godt…!

Så kæmpe tak til Anja for måden at svinge pisken på, samtidig med at hun støtter op om hver enkelt…!

Birte J. Olesen

Juli 2020

Efter min anden Bootcamp kan jeg kun anbefale Sundhed og Fokus.
Hvorfor?
Der er god kostvejledning
Træningen er alsidig og effektiv, den giver resultater
Man bliver liiiiige presset lidt ekstra, tak for det
Hyggeligt samvær med de andre på holdet, vi er gode til at bruge hinanden
Sidst – men ikke mindst har jeg tabt mig 8 kg., satser på at smide de sidste 3 kg på Bootcampen til august

Rikke Hansen

Juli 2020

Ønsker du at investere i dig selv og din sundhed og har svært ved at holde motivationen høj i eget selskab så meld dig på bootcamp hos sundhed og fokus ved Anja Schaffer. Hun formår at motivere og støtte dig igennem kostplaner og skønne opskrifter, hun hepper på dig til træning sammen med andre bootcampere og Ved vejninger finder hun altid det bedste frem samt råder og vejleder dig hele vejen. Du får en motiverende og engageret coach som vil dig det bedste. Jeg har gennem 2 bootcamps tabt 16 kg og blevet 45 cm mindre, fået mere energi og lyst til at træne. Kan ikke undvære Anjas gejst og motivation så er tilmeldt hold formen til august. Jeg sender mine varmeste og bedste anbefalinger til Sundhed og Fokus ved Anja Schaffer

 
Anita Haupt Holm

Juni 2020

Nu er det sgu min tur!! For præcis 30 dage siden startede jeg træning 2 gange om ugen hos Sundhed og Fokus det kan klart anbefales hvis man gerne vil i form eller strammes lidt op hist og pist. Kost vejledning samt et godt grin med en masse skønne kvinder 2 gange om ugen ..
Ingen reklame men det kan FANDME anbefales især når man har tabt 5,3 kg og gået to buksestørrelser ned på KUN 30 dage imens man faktisk har nydt livet men holdt fokus
Det er FEDT!!!
Tak Anja

Mona Moestrup

Februar 2020

Ja tak - Havde et mål og det var minus 8 kg og fandme nok om det ikke lykkes
Stor TAK til dig Anjafor at følge mig i op og nedturene undervejs! Du er den “fedeste” træner  
Janteloven eksistere ikke i min verden i dag. Jeg er pisse stolt af mig selv og total selvfed på den fede måde.  Guleroden var nyt mc tøj fra YSR i Roskilde naturligvis


Malene Brix, onlineforløb

Februar 2020

Jeg kan helt klart give de varmeste anbefalinger om Anja og Sundhed og Fokus, særligt hvis du ønsker en livstilsændring og derved et varigt vægttab. Alt begyndelse er svært, også begyndelsen på en livstilsændring, men man bliver topmotiveret under Anjas vinger. Anja er en kæmpe inspirationskilde


Karin Vedel Acasio, onlineforløb

December 2019

Minus 12,5 kg – bum! Og på vej afsted med morgenmad i toget, lidt ømme ben fra igår, men kun på den gode måde  Tak Anja, for at få mig igang.

… men hvad sker der for at det sunde slik jeg har købt har sindsygt mange kalorier. Jeg går all in på juleskum! Så er der da ingen grund til at spise valnødder og figner… Jeg må ud at løbe

 
Anja Hansen

December 2019

Mit 8 ugers forløb hos Anja har givet mig en rigtig god start på en sundere livsstil og glæden ved træning.

Anja er altid glad, smilende og i godt humør. Timerne i trænings centret er aldrig kedelige, det er meget varieret træning og Anja er god til at komme med nye trænings ting som vi skal lave. Anja er rigtig god til at opmuntre og heppe på en når man synes det bliver en anelse for hårdt

Anjas kostplaner er nemme at gå til og følge.

Anja kigger på en som enkelt person og laver gerne om i planerne så de passer og kommer altid med gode råd og vejledning.

Anja er positiv og bliver altid så glad på vores vegne når vægten kommer frem og det går nedad og vi får os et flag. Jeg har fået så mange skønne opskrifter som er nemme at lave og som god inspiration.

Jeg kan kun give Anja mine bedste anbefalinger og i vil ikke fortryde et forløb hos Anja.

Marianne Skyt

December 2019

Kære Anja

Tusind tak for 8 uger, og lidt af december. Det har været fantastisk, du er helt utrolig god til lige at presse så vi giver os det sidste stykke, det man ikke lige tror man har i sig. Det har været rigtig godt, at vi har haft lidt tid til at sludre, det har givet os et sammenhold som jeg tror er vigtigt på et “tab-dig- og- kom-i-form-hold”, specielt blandt kvinder.

Du er motiverende, smilende, opmuntrende, siger tingene lige ud, humoristisk og meget andet, alle de ting der gør at du er en fantastisk coach.

De kærligste hilsner Marianne

Mona Moestrup

December 2019

“Nu gør jeg det” har jeg sagt mange gange til mig selv mage gange. Men jeg er gået i stå gang på gang og er gået kold i diverse slankekure.

NU skulle det være (har et mål om vægttab og opstramning) og da Anja tilbyder kostplaner og træning, var det NU muligheden var der!

Anja laver kostplan med opskrifter og jeg har aldrig oplevet slankemad være lækkert, men det er det faktisk. Skøn træning med andre, hvor Anja hepper og skubber til ens grænser, på den helt rigtige måde og vi har det sjovt til træning. Sveder og griner

Jeg har haft svært ved at huske at drikke vand og spise mellemmåltider og vupti så kommer det en SMS fra Anja og det giver en et skub i den rigtige retning.

Jeg har nået mit delmål en måned før jeg turde håbe og ved nu, at jeg nok skal nå mit mål! Det er en god blanding af min egen vilje men ikke mindst Anjas fortjeneste, som hepper, guider, opmuntre og tror at det skal lykkes!

Det var “lidt” skriv fra mig…. Er SÅ glad for, at jeg har gjort det her for mig selv – den bedste julegave til mig selv

Kh Mona