Anja Schäffer

… 47 år. Gift med Peter og mor til Marie, Mikkel og Sophie i alderen 14-24 år. 

Jeg bor i Ørsted – lige mellem Køge og Roskilde.

SUNDHEDSCOACH  med speciale i vægttab hos voksne og børn.

Certificeret kostvejleder og holdinstruktør.
Fysisk træner med speciale i outdoor og hjemmetræning.

Søvncoach og positiv psykologi vejleder.

Jeg har om nogen prøvet ALT indenfor slankekure og hurtige fix. Pulverkure, Atkins, Piller, Juicekur, Suppekure, 5:2, faste, detox, no carb – you name it – been there done that! Men intet har rigtigt virket, jovist – jeg har da tabt mig – flere gange – men har HVER gang taget det hele (og lidt mere) på igen.

For nogle år siden blev jeg opereret i ryggen 2 gange inden for 1 år. Det gjorde, at jeg blev inaktiv. Jeg lå på sofaen og havde ondt af mig selv, dopet af medicin og alt for meget chokolade.

Da jeg kom mig efter operationerne og langsomt kunne begynde at bevæge mig igen tog jeg beslutningen om at jeg én gang for alle ville lære at spise rigtigt. Hvad er godt, hvad er skidt. Jeg tog beslutningen om at uddanne mig til kostvejleder – og er blevet MEGET klogere på kost og sundhed. Selv har jeg på 20 uger stille og roligt tabt 14 kilo blot ved at blive bevidst om hvad jeg spiser og hvornår jeg spiser.

JEG VED NU HVAD DER VIRKER FOR ET VÆGTTAB.

Jeg har kun fået positive tilbagemeldinger fra mine klienter der alle er gået ned i vægt og har fået meget mere energi og overskud i hverdagen. Alt sammen blot ved at få større viden om kosten. Motionen er ikke afgørende for et vægttab – jeg vil dog ALTID anbefale motion i hverdagen, min. 30 minutter hver dag.

SUNDHED & FOKUS – den nemmeste vej til varigt vægttab.

Jeg glæder mig til at hjælpe dig.