Anbefalinger

Marts 2021

Hør Malene fortælle om hendes oplevelse og forløb hos Sundhed og Fokus, klik på billedet af Malene

_____

Marts 2021 – fra Anja

En livsstilsændring, kan godt kræve tilløb. Det gjorde det for mig. Men nu havde jeg besluttet mig, og så skulle det også gennemføres. Der har i mit forløb været ups and downs, men Anja har været der for mig HELE vejen. Hun er en kæmpe inspiration og har støttet og heppet på mig, selv på de svære dage. Hun er super motiverende og giver de bedste råd. Jeg er blevet mere glad, har fået større overskud i hverdagen og så er har denne ændring også rykket på mit selvværd og selvtillid. Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Anja fra Sundhed og Fokus.

_____
Marts 2021 – fra Lone:
Jeg kan varmt anbefale et Bootcamp forløb hos Sundhed og fokus. Jeg har været igennem 2 Bootcamps forløb og det har været 16 fantastiske uger. Har glædet mig til at komme afsted de to gange om ugen vi har trænet. Anja er super sød, motiverende og fantastisk til at hive dig op hvis man er ved at kører træt. Hun har hundrede procent fokus på os deltager og kommer hele tiden med gode råd til hvordan vi kan udvikle og presse os selv lidt mere. Anja er god til at variere træningen, så man også prøver noget nyt og man får også lige testet sig selv af. Man går altid glad hjem efter en træningsaften.
_____
Marts 2021 – fra Agnete:
Det har været nogle virkelig gode og hårde 8 uger sammen med Anja💪🏻. Jeg kan i høj grad anbefale at hoppe med på en af hendes bootcamps👍🏻🤩 tusind tak for dig Anja, din store tålmodighed, dit altid gode humør og din kæmpe opbakning. ❤️ Du er fantastisk til at læse os deltagere og ved lige hvordan du skal bakke os op og motivere os til at give os fuldt ud.
Tak 😘🙏🏻
_____
Februar 2021 – fra Joakim:
Hvis du ønsker at gå ned i vægt eller komme ud af sofaen og forbedre din form. Kan jeg anbefale Sundhed og Fokus, tag en snak med Anja. Sjov, ny træning hver uge og altid med et smil.
_____
Februar 2021 – fra Allan:
Jeg har deltaget i par-træning og efterfølgende Hold-formen. Begge træningsforløbet var over 8 uger. Jeg deltog for at gøre noget godt for mig selv og bytte fedt ud med muskler. Og helt overordnet få mere energi og velvære i hverdagen. Anja er rigtig god til at variere træningen så man kan mærke at der sker noget. Holdene er små og Anja opfanger hurtigt hvis nogen skal motiveres lidt ekstra når det bliver hårdt.

Min fedtprocent gik fra 23,5 % til 17,8 % og muskelmassen blev øget med 3,5 kg. Alt det skete i par-træningen, med lidt ekstra gåture mellem træningerne.
Jeg kan varmt anbefale Sundhed & Fokus.

_____
Februar 2021 – fra Anja:
Giver Anja mine allerbedste anbefalinger. Anja er motiverende, altid god til at give en et lille skub, når man trænger. Træningerne er varieret og altid med en smilende og opmuntrende Anja.
Anja er i denne Corona tid meget løsningsorienteret, så vi alle stadigvæk kan komme til træning.
_____
Februar 2021 – fra Tina:
Det virker 7 kg på 8 uger. Gun giver ansvaret til en selv, hvilket er dejligt ingen sult. Rigtigt godt forløb.
_____
Februar 2021 – fra Christina
Anja er super god til at hjælpe med at bevare motivationen, mega seje træningstimer også har hun en utrolig viden om kost.
____
Februar 2021 – fra Lotte:
Jeg kan kun give Anja mine bedste anbefalinger.
_____
Januar 2021 – fra Helle:
Efter 8 uger er jeg kommet i bedre form, og fået gode råd til hvordan man spiser det rigtige uden, at det er en kur.
Så hvis du også er træt af alle mulige og umulige slankekure , så tilmeld dig et forløb hos sundhed og fokus , kan varmt anbefale det 💪🙂
_____
Januar 2021 – fra Trine:
Efter 8 uger har jeg igen fundet motivationen og lysten til at træne. Har det SÅ meget bedre i kroppen. Har længe kæmpet med hovedpine og nakkesmerter samt ryg- og knæsmerter og har været meget udfordret i at træne. Men efter at have fået tilpasset træningen og bygget kroppen stille og roligt op igen har jeg stort set ikke smerter nogen steder længere og kan nu løbe 12 km uden at få ondt nogen steder. Det er fadme en succes, da jeg ikke troede jeg ville komme til at løbetræne igen.
Så grib chancen, for det kan noget det her.
_____
Januar 2021 – fra Kristine:
Går du og overvejer et forløb hos Anja? Gør det! Du vil ikke fortryde 😊… Man bliver afhængig af Anjas træning og Anja 💪❤️
November 2020 – Fra Rikke og Olivia
Min mor og jeg afslutter på onsdag vores andet forløb hos Anja. De næste to forløb er allerede booket, så man kan vidst godt at vi er blevet afhængige af Anjas træning, da den er meget varieret og motiverende. 💪🏻😁 Vores tid hos Sundhed og fokus, har givet os gode madvaner og sundere livstil, hvor der stadig er plads til forkælelse. 🤩🤩 De tabte kilo er kun en bonus 😉 Tak for dig Anja ❤️☺️
_____
Juli 2020 – fra Tine og Joakim:
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kan varmt anbefale par-forløbet hos Anja. Vores udfordringer og behov var som udgangspunkt meget forskellige, men det er det fantastiske ved Anja, hun forstår at tilrettelægge det, så man både får noget ud af det på familie og kost niveau, men så sandelig også på det individuelle. Tak for dig Anja!

_____

Juli 2020 – fra Mette:

Efter 2 forløb startende i marts, slut i sidste uge, kan jeg kun rose Anja til skyerne. Hun er nede på jorden og har evnen til at ping-ponge med sine deltagere.
Vi var stort set de samme deltagere på de 2 forløb, så vi kendte hinanden på godt og ondt, vidste hvem der havde brug for pep-opslag for at komme videre. Det var super godt…!

Så kæmpe tak til Anja for måden at svinge pisken på, samtidig med at hun støtter op om hver enkelt…! 🤗

____

Juli 2020 – fra Birte:

Efter min anden Bootcamp kan jeg kun anbefale Sundhed og Fokus.
Hvorfor?
Der er god kostvejledning 🥬🍅🥦🥕🍊
Træningen er alsidig og effektiv, den giver resultater💪👣😅
Man bliver liiiiige presset lidt ekstra, tak for det👏
Hyggeligt samvær med de andre på holdet, vi er gode til at bruge hinanden👍
Sidst – men ikke mindst har jeg tabt mig 8 kg., satser på at smide de sidste 3 kg på Bootcampen til august👊

____

Juli 2020 – fra Rikke:

Ønsker du at investere i dig selv og din sundhed og har svært ved at holde motivationen høj i eget selskab så meld dig på bootcamp hos sundhed og fokus ved Anja Schaffer. Hun formår at motivere og støtte dig igennem kostplaner og skønne opskrifter, hun hepper på dig til træning sammen med andre bootcampere og Ved vejninger finder hun altid det bedste frem samt råder og vejleder dig hele vejen. Du får en motiverende og engageret coach som vil dig det bedste. Jeg har gennem 2 bootcamps tabt 16 kg og blevet 45 cm mindre, fået mere energi og lyst til at træne. Kan ikke undvære Anjas gejst og motivation så er tilmeldt hold formen til august. Jeg sender mine varmeste og bedste anbefalinger til Sundhed og Fokus ved Anja Schaffer 🤩

____

Juni 2020 – fra Anita:

Nu er det sgu min tur!! For præcis 30 dage siden startede jeg træning 2 gange om ugen hos Sundhed og Fokus det kan klart anbefales hvis man gerne vil i form eller strammes lidt op hist og pist. Kost vejledning samt et godt grin med en masse skønne kvinder 2 gange om ugen ..
Ingen reklame men det kan FANDME anbefales især når man har tabt 5,3 kg og gået to bukse størrelser ned på KUN 30 dage imens man faktisk har nydt livet men holdt fokus 💪🏼
Det er FEDT!!!
Tak Anja💖

____

Tag lige hatten af for disse seje damer 💪🏻 De har tilsammen tabt 46 kg og 105,5 cm på bare 8 uger.

39,4 kg og 156,5 cm forsvundet

Disse mega seje damer har idag afsluttet 8 ugers bootcamp hos mig i #Sundhedshusetvibysj og sikke en afslutning: Minus 39,4 kg totalt og 156,5 cm mindre. Jeg kan slet ikke få armene ned. Jeg er så stolt af Jeres flotte resultater 🏆

Et nyt hold friske damer starter op på mandag den 2/3 og jeg glæder mig til at møde dem allesammen 👋🏻

Hvis du vil være klar til sommeren og sikre dig en plads på det næste hold 4/5-24/6 så skynd dig med din tilmelding 👌🏻

Hvis du “bare skal have et skub i den rigtige retning” er der også onlineforløb 👍🏻

____
Februar 2020 – Fra Mona:
Ja tak 💪🏽 Havde et mål og det var minus 8 kg og fandme nok om det ikke lykkes 🙏🏽😀
Stor TAK til dig Anjafor at følge mig i op og nedturene undervejs! Du er den “fedeste” træner 🤗 🤪
Janteloven eksistere ikke i min verden i dag. Jeg er pisse stolt af mig selv og total selvfed på den fede måde 😃💪🏽😆 Guleroden var nyt mc tøj fra YSR i Roskilde naturligvis 🤪
____
Februar 2020 – Fra Malene (online-forløb):
Jeg kan helt klart give de varmeste anbefalinger om Anja og Sundhed og Fokus, særligt hvis du ønsker en livstilsændring og derved et varigt vægttab. Alt begyndelse er svært, også begyndelsen på en livstilsændring, men man bliver topmotiveret under Anjas vinger. Anja er en kæmpe inspirationskilde 🙏🙏🙏
____
December 2019 – Fra Karin:
Minus 12,5 kg – bum! Og på vej afsted med morgenmad i toget, lidt ømme ben fra igår, men kun på den gode måde 🙂 Tak Anja, for at få mig igang.
… men hvad sker der for at det sunde slik jeg har købt har sindsygt mange kalorier. Jeg går all in på juleskum! Så er der da ingen grund til at spise valnødder og figner… Jeg må ud at løbe 🙂
____
December 2019 – Fra Anja H.:
Mit 8 ugers forløb hos Anja har givet mig en rigtig god start på en sundere livsstil og glæden ved træning.
Anja er altid glad, smilende og i godt humør. Timerne i trænings centret er aldrig kedelige, det er meget varieret træning og Anja er god til at komme med nye trænings ting som vi skal lave. Anja er rigtig god til at opmuntre og heppe på en når man synes det bliver en anelse for hårdt 😉
Anjas kostplaner er nemme at gå til og følge.
Anja kigger på en som enkelt person og laver gerne om i planerne så de passer og kommer altid med gode råd og vejledning.
Anja er positiv og bliver altid så glad på vores vegne når vægten kommer frem og det går nedad og vi får os et flag.  Jeg har fået så mange skønne opskrifter som er nemme at lave og som god inspiration.
Jeg kan kun give Anja mine bedste anbefalinger og i vil ikke fortryde et forløb hos Anja.
____

December 2019 – Fra Marianne:

Kære Anja

Tusind tak for 8 uger, og lidt af december. Det har været fantastisk, du er helt utrolig god til lige at presse så vi giver os det sidste stykke, det man ikke lige tror man har i sig. Det har været rigtig godt, at vi har haft lidt tid til at sludre, det har givet os et sammenhold som jeg tror er vigtigt på et “tab-dig- og- kom-i-form-hold”, specielt blandt kvinder.

Du er motiverende, smilende, opmuntrende, siger tingene lige ud, humoristisk og meget andet, alle de ting der gør at du er en fantastisk coach.

De kærligste hilsner Marianne

____
December 2019 – Fra Mona:
“Nu gør jeg det” har jeg sagt mange gange til mig selv mage gange. Men jeg er gået i stå gang på gang og er gået kold i diverse slankekure.
NU skulle det være (har et mål om vægttab og opstramning) og da Anja tilbyder kostplaner og træning, var det NU muligheden var der!
Anja laver kostplan med opskrifter og jeg har aldrig oplevet slankemad være lækkert, men det er det faktisk. Skøn træning med andre, hvor Anja hepper og skubber til ens grænser, på den helt rigtige måde og vi har det sjovt til træning. Sveder og griner
Jeg har haft svært ved at huske at drikke vand og spise mellemmåltider og vupti så kommer det en SMS fra Anja og det giver en et skub i den rigtige retning.
Jeg har nået mit delmål en måned før jeg turde håbe og ved nu, at jeg nok skal nå mit mål! Det er en god blanding af min egen vilje men ikke mindst Anjas fortjeneste, som hepper, guider, opmuntre og tror at det skal lykkes!
Det var “lidt” skriv fra mig…. Er SÅ glad for, at jeg har gjort det her for mig selv – den bedste julegave til mig selv
Kh Mona
____

____

24 kg og 104 cm smidt på bare 8 uger!

Disse seje damer har idag afsluttet min 8 ugers personlige BOOTCAMP kost- og træningsforløb i #sundhedshusetvibysj

Samlet har de tabt 24 kg og 104 cm. “Rekorden” var 7,5 kg og 33 cm på de 8 uger.

Jeg er så glad og stolt på Jeres vegne. I har gjort som I har fået besked på, I har lagt Jeres kostvaner om, I har kæmpet sammen 2 gange om ugen hvor jeg har svunget pisken i træningssalen, I har givet afkald på den daglige rødvin, det daglige sukkerfix, de daglige morgenbasser. Til gengæld har I fået flotte resultater på vægten og på tabte cm, I har rykket Jer helt vanvittigt på fitness testen. Én af mine deltagere havde ikke været nede på gulvet i flere år pga en knæoperation og havde de første mange gange en stol med ind til træningen. Nu kan hun både hoppe, lave sprællemænd og komme op og ned fra gulvet uden problemer.

JEG ER GLAD OG STOLT