December 2019 – Fra Karin:
 
Minus 12,5 kg – bum! Og på vej afsted med morgenmad i toget, lidt ømme ben fra igår, men kun på den gode måde 🙂 Tak Anja, for at få mig igang.
 
… men hvad sker der for at det sunde slik jeg har købt har sindsygt mange kalorier. Jeg går all in på juleskum! Så er der da ingen grund til at spise valnødder og figner… Jeg må ud at løbe 🙂
 
____
 
December 2019 – Fra Anja H.:
 
Mit 8 ugers forløb hos Anja har givet mig en rigtig god start på en sundere livsstil og glæden ved træning.
 
Anja er altid glad, smilende og i godt humør. Timerne i trænings centret er aldrig kedelige, det er meget varieret træning og Anja er god til at komme med nye trænings ting som vi skal lave. Anja er rigtig god til at opmuntre og heppe på en når man synes det bliver en anelse for hårdt 😉
 
Anjas kostplaner er nemme at gå til og følge.
Anja kigger på en som enkelt person og laver gerne om i planerne så de passer og kommer altid med gode råd og vejledning.
 
Anja er positiv og bliver altid så glad på vores vegne når vægten kommer frem og det går nedad og vi får os et flag.  Jeg har fået så mange skønne opskrifter som er nemme at lave og som god inspiration.
 
Jeg kan kun give Anja mine bedste anbefalinger og i vil ikke fortryde et forløb hos Anja.
 
____

December 2019 – Fra Marianne:

Kære Anja

Tusind tak for 8 uger, og lidt af december. Det har været fantastisk, du er helt utrolig god til lige at presse så vi giver os det sidste stykke, det man ikke lige tror man har i sig. Det har været rigtig godt, at vi har haft lidt tid til at sludre, det har givet os et sammenhold som jeg tror er vigtigt på et “tab-dig- og- kom-i-form-hold”, specielt blandt kvinder.

Du er motiverende, smilende, opmuntrende, siger tingene lige ud, humoristisk og meget andet, alle de ting der gør at du er en fantastisk coach.

De kærligste hilsner Marianne

____
December 2019 – Fra Mona:
 
“Nu gør jeg det” har jeg sagt mange gange til mig selv mage gange. Men jeg er gået i stå gang på gang og er gået kold i diverse slankekure.
 
NU skulle det være (har et mål om vægttab og opstramning) og da Anja tilbyder kostplaner og træning, var det NU muligheden var der!
 
Anja laver kostplan med opskrifter og jeg har aldrig oplevet slankemad være lækkert, men det er det faktisk. Skøn træning med andre, hvor Anja hepper og skubber til ens grænser, på den helt rigtige måde og vi har det sjovt til træning. Sveder og griner
 
Jeg har haft svært ved at huske at drikke vand og spise mellemmåltider og vupti så kommer det en SMS fra Anja og det giver en et skub i den rigtige retning.
 
Jeg har nået mit delmål en måned før jeg turde håbe og ved nu, at jeg nok skal nå mit mål! Det er en god blanding af min egen vilje men ikke mindst Anjas fortjeneste, som hepper, guider, opmuntre og tror at det skal lykkes!
 
Det var “lidt” skriv fra mig…. Er SÅ glad for, at jeg har gjort det her for mig selv – den bedste julegave til mig selv
 
Kh Mona
____
 
 

____