39,4 kg og 156,5 cm forsvundet

Disse mega seje damer har idag afsluttet 8 ugers bootcamp hos mig i #Sundhedshusetvibysj og sikke en afslutning: Minus 39,4 kg totalt og 156,5 cm mindre. Jeg kan slet ikke få armene ned. Jeg er så stolt af Jeres flotte resultater 🏆

Et nyt hold friske damer starter op på mandag den 2/3 og jeg glæder mig til at møde dem allesammen 👋🏻

Hvis du vil være klar til sommeren og sikre dig en plads på det næste hold 4/5-24/6 så skynd dig med din tilmelding 👌🏻

Hvis du “bare skal have et skub i den rigtige retning” er der også onlineforløb 👍🏻

____
Februar 2020 – Fra Mona:
Ja tak 💪🏽 Havde et mål og det var minus 8 kg og fandme nok om det ikke lykkes 🙏🏽😀
Stor TAK til dig Anjafor at følge mig i op og nedturene undervejs! Du er den “fedeste” træner 🤗 🤪
Janteloven eksistere ikke i min verden i dag. Jeg er pisse stolt af mig selv og total selvfed på den fede måde 😃💪🏽😆 Guleroden var nyt mc tøj fra YSR i Roskilde naturligvis 🤪
____
Februar 2020 – Fra Malene (online-forløb):
Jeg kan helt klart give de varmeste anbefalinger om Anja og Sundhed og Fokus, særligt hvis du ønsker en livstilsændring og derved et varigt vægttab. Alt begyndelse er svært, også begyndelsen på en livstilsændring, men man bliver topmotiveret under Anjas vinger. Anja er en kæmpe inspirationskilde 🙏🙏🙏
____
December 2019 – Fra Karin:
Minus 12,5 kg – bum! Og på vej afsted med morgenmad i toget, lidt ømme ben fra igår, men kun på den gode måde 🙂 Tak Anja, for at få mig igang.
… men hvad sker der for at det sunde slik jeg har købt har sindsygt mange kalorier. Jeg går all in på juleskum! Så er der da ingen grund til at spise valnødder og figner… Jeg må ud at løbe 🙂
____
December 2019 – Fra Anja H.:
Mit 8 ugers forløb hos Anja har givet mig en rigtig god start på en sundere livsstil og glæden ved træning.
Anja er altid glad, smilende og i godt humør. Timerne i trænings centret er aldrig kedelige, det er meget varieret træning og Anja er god til at komme med nye trænings ting som vi skal lave. Anja er rigtig god til at opmuntre og heppe på en når man synes det bliver en anelse for hårdt 😉
Anjas kostplaner er nemme at gå til og følge.
Anja kigger på en som enkelt person og laver gerne om i planerne så de passer og kommer altid med gode råd og vejledning.
Anja er positiv og bliver altid så glad på vores vegne når vægten kommer frem og det går nedad og vi får os et flag.  Jeg har fået så mange skønne opskrifter som er nemme at lave og som god inspiration.
Jeg kan kun give Anja mine bedste anbefalinger og i vil ikke fortryde et forløb hos Anja.
____

December 2019 – Fra Marianne:

Kære Anja

Tusind tak for 8 uger, og lidt af december. Det har været fantastisk, du er helt utrolig god til lige at presse så vi giver os det sidste stykke, det man ikke lige tror man har i sig. Det har været rigtig godt, at vi har haft lidt tid til at sludre, det har givet os et sammenhold som jeg tror er vigtigt på et “tab-dig- og- kom-i-form-hold”, specielt blandt kvinder.

Du er motiverende, smilende, opmuntrende, siger tingene lige ud, humoristisk og meget andet, alle de ting der gør at du er en fantastisk coach.

De kærligste hilsner Marianne

____
December 2019 – Fra Mona:
“Nu gør jeg det” har jeg sagt mange gange til mig selv mage gange. Men jeg er gået i stå gang på gang og er gået kold i diverse slankekure.
NU skulle det være (har et mål om vægttab og opstramning) og da Anja tilbyder kostplaner og træning, var det NU muligheden var der!
Anja laver kostplan med opskrifter og jeg har aldrig oplevet slankemad være lækkert, men det er det faktisk. Skøn træning med andre, hvor Anja hepper og skubber til ens grænser, på den helt rigtige måde og vi har det sjovt til træning. Sveder og griner
Jeg har haft svært ved at huske at drikke vand og spise mellemmåltider og vupti så kommer det en SMS fra Anja og det giver en et skub i den rigtige retning.
Jeg har nået mit delmål en måned før jeg turde håbe og ved nu, at jeg nok skal nå mit mål! Det er en god blanding af min egen vilje men ikke mindst Anjas fortjeneste, som hepper, guider, opmuntre og tror at det skal lykkes!
Det var “lidt” skriv fra mig…. Er SÅ glad for, at jeg har gjort det her for mig selv – den bedste julegave til mig selv
Kh Mona
____

____

24 kg og 104 cm smidt på bare 8 uger!

Disse seje damer har idag afsluttet min 8 ugers personlige BOOTCAMP kost- og træningsforløb i #sundhedshusetvibysj

Samlet har de tabt 24 kg og 104 cm. “Rekorden” var 7,5 kg og 33 cm på de 8 uger.

Jeg er så glad og stolt på Jeres vegne. I har gjort som I har fået besked på, I har lagt Jeres kostvaner om, I har kæmpet sammen 2 gange om ugen hvor jeg har svunget pisken i træningssalen, I har givet afkald på den daglige rødvin, det daglige sukkerfix, de daglige morgenbasser. Til gengæld har I fået flotte resultater på vægten og på tabte cm, I har rykket Jer helt vanvittigt på fitness testen. Én af mine deltagere havde ikke været nede på gulvet i flere år pga en knæoperation og havde de første mange gange en stol med ind til træningen. Nu kan hun både hoppe, lave sprællemænd og komme op og ned fra gulvet uden problemer.

JEG ER GLAD OG STOLT