Efterfødselshold 7/9-26/10 2021 i Sundhedshuset Viby Sj.

Find dig selv igen – eller en ny og bedre udgave af dig selv – både fysisk og mentalt.

Kom i form efter fødsel – kom med din mødregruppe OG DIN BABY

8 ugers forløb med kost og holdtræning på lukket hold, f.eks. din mødregruppe.

Hver tirsdag, 7. september – 26. oktober 2021 kl. 8:30-10:00

NÆSTE HOLD: 2. november – 21. december 2021

Vi anbefaler, at du tidligst starter på holdet 8 uger efter fødslen, og du kan også sagtens starte senere end 8 uger efter.

8 ugers træning og undervisning for nybagte mødre – med børn. Forløbet hvor der er fokus på dig og din krop efter fødslen💪 Du får 8 x 1,5t. undervisning/træning i fast forløb. De første 45 minutter ved Jordemoder Søndergaard og efterfølgende 45 minutters træning ved Anja fra Sundhed og Fokus.

Der er plads til dit barn, som ligger hos dig eller på et legetæppe under øvelserne. Hvis babyerne er stemt for det kan de være med i nogle af øvelserne, og undervisningen er tilrettelagt, så der er mulighed for at hoppe af og på, hvis der er behov for at amme eller skifte undervejs.
Hvis din baby sover kan barnevognen stå lige udenfor lokalerne med en babyalarm i.


Hos jordemoder Søndergaard, vil vi have 8 x 45 minutters undervisning/leg og “blød” træning. De første 30 minutter er planlagt et tema med undervisning – de resterende 15 minutter vil være spørgetime, hygge med børnene m.v.

Første mødegang; vil vi gennemgå hvad der skal foregå de næste 7 gange. Vi vil introducere os for hinanden. Jeg vil forhøre mig kort om skavanker, fødselstraumer, kejsersnit/vaginal fødsel og så vil jeg tjekke deltagerne for delte mavemuskler. Jeg vil fortælle hvem jeg er og I vil få en rundvisning i Huset hvor I kan høre om muligheder for pusling, ammeplads m.v.

2. Mødegang ; her vil vi gennemgå fødslerne. Alle opfordres til at tage et udskrift med af deres fødselsforløb og så vil man kunne få “oversat” hvis der er noget man ikke forstår mv. Vi vil lytte til hinandens fødselsfortællinger og understøtte forståelsen af ens egen oplevelse. Herudover vil vi også snakke amning/flaskeernæring efter behov.

3. Mødegang ; her vil vi fokusere på baby. I vil blive introduceret til babymassage og få lidt teori omkring akupressur til lindring af eksempelvis mavepine, tandfrembrud mv

4. Mødegang ; her vil vi have fokuseret bækkenbundstræning. Snak omkring bristninger, prolaps/fremfald, gener, inkontinens og sex.

5. Mødegang ; her snakker vi omkring efterfødselsreaktioner; depression/angst/psykose. I vil høre min historie. Vi deler vores oplevelser omkring tiden i den tidlige barsel med fokus på samspil med partner, hormoner og søvn.

6. Mødegang ; Vi gennemgår et hjemmetræningsprogram på bold/ pilates med fokus på coretræning/balance og bækkenbundstræning.

7. Mødegang ; her vil vi fokusere på baby. Vi leger, sanser og pakker al Bobles ud.

8. Mødegang ; afslutning med kaffe og frugt – HUSK denne gange ligger efter træningen med Anja. Leg med tørklæder. Rebozolukning.

Vi opfordrer alle deltagere til at huske skrøbeligheden i den første tid hvorfor alle delte oplevelser/information forbliver i gruppen og at man husker “tavshedspligten” overfor hinanden.

Vi glæder os til at se jer allesammen!

Prisen for 8 uger inkl. personlig kostplan til dig, træning på lukket hold med Anja og undervisning af/snak med jordemoder Melisa er kr. 1.800,00 for 8 uger. Kan du samle hele mødregruppen (4 personer) er prisen kr. 1.500,00 pr. person. BENYT RABATKODEN mødregruppe hvis I tilmelder min 4 personer.

Tilmeldingen er bindende.

Holdet gennemføres kun hvis der er min. 3 deltagere.

Tilmeld dig her: