Disse seje damer har idag afsluttet min 8 ugers personlige BOOTCAMP kost- og træningsforløb i #sundhedshusetvibysj

Samlet har de tabt 24 kg og 104 cm. “Rekorden” var 7,5 kg og 33 cm på de 8 uger.

Jeg er så glad og stolt på Jeres vegne. I har gjort som I har fået besked på, I har lagt Jeres kostvaner om, I har kæmpet sammen 2 gange om ugen hvor jeg har svunget pisken i træningssalen, I har givet afkald på den daglige rødvin, det daglige sukkerfix, de daglige morgenbasser Til gengæld har I fået flotte resultater på vægten og på tabte cm, I har rykket Jer helt vanvittigt på fitness testen. Én af mine deltagere havde ikke været ned på gulvet i flere år pga en knæoperation og havde de første mange gange en stol med ind til træningen. Nu kan hun både hoppe, lave sprællemænd og komme op og ned fra gulvet uden problemer.

JEG ER GLAD OG STOLT

Nyt hold starter den 6/1 2020

Jeg kan også hjælpe dig med de rigtige valg